orosz ukrán targyalas

19 hours agoAz ENSZ közleménye szerint az oroszukrán háború első öt napjában a civil áldozatok száma meghaladta a százat köztük hét gyerek is van. Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval.


6pzrxlwjrkxl7m

Ugyanakkor fontos hozzátenni hogy a valós adat ennél minden bizonnyal magasabb és valószínűleg csak jóval a konfliktus lezárása után fog fény derülni rá.

. 7 hours agoPislákol némi remény az orosz-ukrán tárgyalások kapcsán. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

A sérültek száma 304. Ukrajna kemény feltételeket szabott az oroszoknak amelyek között szerepel a csapatok teljes kivonása egész Ukrajnából. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött.

Zelenszkij nem hisz a tárgyalások sikerében. Az orosz és az ukrán tárgyalódelegáció talált olyan pontokat amelyekben haladás érhető el - jelentette ki Leonyid Szluckij az orosz küldöttség tagja az orosz alsóház külügyi bizottságának tagja a Fehéroroszországban folytatott hétfői kétoldalú tárgyalások után. Az egész napos tárgyalás délután ért.

Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. Ezután az ukrán fegyveres erőkhöz fordult azt hangsúlyozva. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt.

Az elnök kritikusnak nevezte Ukrajna szempontjából a következő 24 órás időszakot. Kijevet ostromolják az oroszok. Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról.

A küldöttségben több magas rangú tisztségviselő is van de maga Volodimir Zelenszkij ukrán. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. 7 hours agoOrosz-ukrán háború.

Az orosz védelmi minisztérium az Interfax orosz hírügynökség szerint korábban azt közölte hogy az orosz erők elfoglaltak két települést - Bergyanszk kikötővárost és Enerhodart - a délkelet-ukrajnai Zaporizzsjai területen illetve. 15 hours agoMagyar idő szerint hétfőn délelőtt megérkezett az ukrán delegáció a fehéroroszukrán határra hogy részt vegyen az orosz küldöttséggel tartandó tárgyalásokonA Nexta szerint a küldöttek között van Olekszij Reznikov ukrán védelmi miniszter is. Eredményről egyelőre nincs hír.

8 hours agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. 12 hours agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. Ukrán tisztviselők cáfolták az orosz állításokat miszerint elfoglalták a Zaporizzsja atomerőművet amely a legnagyobb Európában.

12 hours agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője.

Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN. 1 day agoOrosz-ukrán háború. Egyelőre nincs egyezség a tárgyalások helyszínéről.

Volodimir Zelenszkij friss nyilatkozatában az orosz elnöknek azt üzente. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek. Varsó Pozsony Budapest Isztambul Baku.

A Kreml delegációját vezető Medinszkij azt mondta hogy csapata az ukrán fél érkezése után azonnal készen áll a tárgyalásokra. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen. Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az.

3 hours agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be. A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak.

A CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel. Bármely más város megfelelne nekünk amíg nem lőnek ránk rakétákat a területükről - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én.

1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. 18 hours agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök arról számolt be hogy ukrán-orosz tárgyalás lesz Pripjatynál a belarusz-ukrán határnál várhatóan hétfő reggel. 15 hours agoUkrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében.

12 hours agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Üljünk le tárgyalni vessünk véget annak hogy emberek halnak meg.

A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról. Ugyanakkor a RIA-Novosztyi orosz állami hírügynökség külön idézte az elnöki tanácsadót aki szerint az ukrán delegáció érkezése bizonytalan többször is halasztották a tárgyalás időpontját.

Ti vagytok minden ami megvédi államunkat írta az MTI. Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető. 6 hours agoRakétatámadás az ukrán-orosz tárgyalás után videó Ballisztikus rakéták csapódtak be Kijev külvárosába az ukrán-orosz tárgyalás után - számolt be Anton Gerascsenko a belügyminiszter tanácsadója.


Bboyyn8xlxz 0m


Dalcllw9evxu3m


Zuskagzvh5mgom


9k6gkte1shworm


Nylhevy73i9trm


Z4u2ol Hmqz1jm


E Wjviyztim7mm


Zw0k1xrbl4vz8m


Rmj8hcwmqeu3hm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel